Podpořte nás

Staňte se naším dárcem*dárkyní. Pokud se Vám náš projekt líbí a chcete jej podpořit, zvažte, prosím, jednorázové či pravidelné finanční přispění. Projekt Místní místním je iniciativou dvou mladých zakladatelů, kteří jej postavili*y na nohy především díky dlouhodobé práci dobrovolnictva. Váš příspěvek pomůže projekt a jeho pracovníky stabilizovat a přispěje k jeho rozšíření a udržitelnosti! 

Chci přispívat trvale

Nejvíce nám pomůže, pokud se stanete našim trvalým dárcem*dárkyní. Váš příspěvek nám pomůže udržet organizaci, připojovat další podniky a věnovat se novým projektům.

Chci přispět jednorázově

Přispět ale můžete i v našich kratších kampaních. Finanční prostředky nám může darovat jak jednotlivec, tak firma. Momentálně vybíráme na telefony pro lidi bez domova a na brýle pro lidi z azylových domů.

Chci přispět anonymně

Různé důvody mohou vést k tomu, že nechcete, aby jméno Vaší provozovny bylo zveřejněno. I tak můžete lidem ve svém okolí velmi pomoci. Můžeme Vás například propojit se sociální službou ve Vašem okolí, kterou můžete konkrétním způsobem podporovat, nebo se na ni obracet, pokud se rozhodnete pomáhat konkrétním potřebným klientům této služby. Ceníme si každého, kdo je aktivní v pomoci svému okolí, a rádi s Vámi vymyslíme i vyhovující formu anonymní podpory. Kontaktujte nás!

Chceš organizaci podpořit jinak

Velmi uvítáme také individuální formu pomoci.  Chcete nás podpořit jiným způsobem?Třeba nemůžete přispět finančně, ani se k nám připojit jako dobrovolník*ce. To nevadí! Můžete nám pomoci mnoha dalšími způsoby! Kontaktujte nás. Níže je několik oblastí, které nám nejvíce pomohou:

  • Můžete chodit na naše akce a zvát na ně své kamarádstvo.
  • Můžete nám doporučovat podniky, které by se chtěly do naší sítě zapojit, a my je kontaktujeme.
  • Máte například vyřazenou ale funkční elektroniku, kterou byste nám chtěli*y darovat (tiskárna/mobilní telefon/notebook)? Využijeme ji / darujeme ji lidem v nouzi.
  • Můžete šířit informace o našem projektu svým oblíbeným kavárnám, pekařstvím a komukoliv, kdo by se mohl chtít zapojit. Síť podniků stále rozšiřujeme a budeme vděčni*y za tipy nebo napojení na provozní a majitele*ky, především menších či rodinných podniků.
  • Můžete o nás říct někomu, kdo je sám, v nouzi nebo bez domova, a doporučit mu/jí služby Místní místním.
  • Můžete nás sledovat a sdílet příspěvky Místní místním na sociálních sítích.